Witteveen Car Design

Technologie verandert, service niet!

Al jaren staan wij bekend als een vooruitstrevende leverancier op het gebied van automotive. Sinds de start van Witteveen Car Audio op 17-10-1992 is er geen dag voorbij gegaan zonder technologische ontwikkelingen. Maar niet alleen de techniek heeft zich sterk ontwikkeld de afgelopen jaren, ook de manier van communiceren heeft vele mogelijkheden gebracht.

Velen van u kennen ons al vanaf de tijd, dat Gerrit Witteveen persoonlijk bij u langs kwam en direct vanuit zijn autovoorraad aan u kon uitleveren. Samen met u hebben wij de verschuiving meegemaakt naar de bestellingen per telefoon en email.

Service

Wij weten als geen ander dat wij ons begeven in een concurrerende markt. Wij onderscheiden ons daarom ook van de traditionele dozenschuivers door meerwaarde te bieden. Voor ons is service een gemeengoed wat hoog in het vaandel staat. Wij geloven niet in eenmalige leveringen aan onze relaties maar in partnership.

Bent u nog geen relatie van Witteveen Car Design? Vraagt u dan snel een login aan op onze site, en laat u overtuigen van ons onderscheidend vermogen.
Met vriendelijke groet,

Gerrit en Jan Witteveen

Witteveen Car Design

www.witteveencardesign.nl

Inline Skater Hockey Zwolle

%d bloggers liken dit: