Grote vooruitgang U13 jeugd

17 augustus speelden ook de jongens en meiden de playoffs. I.v.m. ziekte ontbrak taco Post,maar met 7 spelers en een goalie gingen ze met volle moed er tegenaan. De allereerste wedstrijd die ze speelden was ook tegen Amsterdam en die werd verloren met 11-1 en dat wilden ze niet nog een keer laten gebeuren. Fris en strijdbaar gingen ze aan het spelen maar konden niet voorkomen dat na een kleine 3 minuten spelen toch de Amsterdammers met 1-0 voor kwamen. Na 8 minuten maakten ze ook nog 2-0…oei dit werd toch geen herhaling? In de 10e minuut maakte Luca op assist van Tristan 2-1,het dak ging eraf. Het spel ging over en weer en onze kids speelden gelijkwaardig. Met nog iets meer dan 2 minuten spelen in de eerste periode 2-2 !!!! Goal Luca!!!

2e periode was ook weer super spannend, je kon voelen dat de jongens en meiden niet zo snel op zouden geven. Amsterdam maakt in de 6e minuut 3-2 maar ze wisten dat ze wel terug konden komen en dat gebeurde in de 11e minuut 3-3 en weer Luca

3e periode begon weer fel en de Amsterdammers kwamen weer op voorsprong in de 3e minuut. Het spel werd iets grimmiger en Luca werd voor het doel van Amsterdam gevloerd en lag met pijn op de grond. Helaas haalde hij de tegenstander ook onderuit en kregen ze beiden 2 minuten straf. Omdat er niet werd ingegrepen door de ref werd Luca boos en gooide zijn stick in de strafbank (dat mag dus niet ) en kreeg hij er nog eens 10 minuten bij. Dit betekende dat ze nu met hun zessen het moesten klaren. Na 2 minuten viel toch de 5-3 en in de 10e minuut de 6-3. De kids gaven niet op en bleven doorvechten ook al waren ze kapot.

12:34 op de klok en Caitlin maakt de 6-4…..en de hele hal ontplofte,wat mooi dat ze scoorde. Het werd even gevierd maar ze moesten door. Amsterdam dacht de 7-4 te maken maar Thijs liet daar een partij kunst en vliegwerk zien en Maura die bij het vierde schot de bal net voor de lijn weg kon halen…wat een teamwork zeg. Maura maakte nog 6-5 maar de bal ging erin net na het fluitsignaal (de coach was erover eens,hij zit gewoon hoor)

Kortom : Luca,Maura,Damiën,Tristan,Sienna,Caitlin,Kirstin,Taco en Thijs hebben dit seizoen wat ook hun eerste seizoen was laten zien dat je veel bereikt door trainen en toewijding aan elkaar. #TROTS #TOPPERS #

Klik hier voor de foto’s

u13