Top dag voor de senioren.

Utrecht,26 juni 2016

Na dubbel verlies vorige week tegen Culemborg Roadrunners (8-9) en de Amsterdam Survivors U19 (12-4) ging het gisteren weer de goede kant op.

De eerste wedstrijd was tegen de Amsterdam Survivors en dat was vanaf het begin een fysieke wedstrijd. De Blue Wings kwamen al snel op voorsprong en wisten dat geruime tijd vol te houden. De Amsterdammers kwamen nog wel terug maar in de derde periode waren ze gebroken. Eindstand 12-8 winst voor de Blue Wings

Na een uurtje rust die werd opgevuld door de U13 die hun 2e wedstrijd speelden tegen Utrecht Disaster en helaas verloren met 4-0 maar met maar 2 wisselspelers en een “reserve”goalie hebben ze het er heel goed van afgebracht. De eerste wedstrijd verloren de jeugd van Amsterdam Survivors met 5-2 (beide goals gescoord door Taco Post #31)

Game 2 tegen Utrecht waren de Blue Wings in de eerste 4 minuten oppermachtig er werd mooi overgespeeld en dat werd ook beloond 3-0 voorsprong. De Utrechters moesten iets terugdoen om niet helemaal weggespeeld te worden en veranderden hun tactiek en dat werkte ze kwamen weer terug met 1 punt verschil. Toch bleken de Blue Wings weer te sterk voor de Utrechters….eindstand 8-5.

Al met al een goed weekend en 4 punten mee naar huis.

Volgende wedstrijden zijn na de zomervakantie op zondag 4 september in Amsterdam tegen de Culemborg Roadrunners en U19 Amsterdam Survivors.